Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer infoSluiten
Verhuur » B2B

B2B

Op zoek naar een betrouwbare Partner?

Om je evenement aan te vullen is het soms noodzakelijk om met externe mensen een samenwerking aan te gaan …hiervoor moet je al een groot vertrouwen hebben in de partner. 

Daar is Foxy Fun de ideale partner!!

Een soepele, professionele en betrouwbare partner want uw evenement is UW evenement!!

Al onze animatoren en medewerkers worden op voorhand op de hoogte gesteld voor wie en door wie het evenement georganiseerd wordt  en als er vanuit het publiek vragen zijn over prijzen, bepaalde attracties, grime of acts die zij op dat moment zelf uitvoeren zullen zij worden doorverwezen naar u.

U bezorgt ons uw naamkaartjes, contactpersoon en /of werkkledij.

Indien u dit niet ter beschikking hebt komen onze mensen in neutrale kledij naar uw evenement.

Foxy Fun

Foxy Fun

Of je nu op zoek bent van springkastelen tot Attracties of animaties tot decoraties. Bij Foxy Fun kan het allemaal!
€ 0,00

Foxy Fun werkt reeds jaren samen met verschillende gerenommeerde Evenementenbureaus en professionele verhuurders in onderaanneming.

Ook dankzij deze partners hebben wij onze bedrijfsgroei kunnen realiseren.Van attracties, animaties en decoraties tot hostesses, promo teams en presentatrices.

Een wederzijds vertrouwen, professionaliteit en discretie zijn een "must have" om langdurige samenwerkingen te kunnen realiseren.

Ben ook jij als bedrijf op zoek naar zo'n partner?

Surf dan zeker eens door onze website, misschien zitten er wel ideetjes tussen voor jouw volgende klant.

Aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Door het grote aantal realisaties van de afgelopen 10 jaar op kunnen we niet alles op onze website plaatsen maar heb je zelf een idee?