Wafelijzers - Creëer onvergetelijke momenten en overheerlijke traktaties!

Ben je klaar om jouw gasten echt te verrassen? Met Foxy Fun wordt elk evenement, groot of klein, een ware belevenis. Wij begrijpen dat elk feestje, of het nou een bedrijfsevenement of een knusse familiebijeenkomst is, iets unieks verdient. Daarom zetten we vandaag de spotlight op iets dat gegarandeerd een lach op ieders gezicht tovert: onze wafelijzers!

Onze Wafelijzers: Voor ieder wat wils!

Of je nu hunkert naar een klassieke vanillewafel of durft te experimenten met onze exotische black Hawaiian, onze selectie wafelijzers staat klaar. Van bubble wafelijzers en lolly wafelijzers tot hartjes poffertjes en het rond dubbel wafelijzer, Foxy Fun biedt een reeks opties om jouw feest nét dat beetje extra te geven. En ja, de nodige poeders? Die hebben wij ook op voorraad!

Foto's



Dubbel wafelijzer

 Met dit wafelijzer kan je twee overheerlijke wafels tegelijkertijd bereiden - perfect voor evenementen of wanneer je veel gasten hebt.

Met het Lolly Wafelijzer tover je in een handomdraai heerlijke wafels op een stokje. Perfect voor kinderfeestjes of als unieke traktatie.

Verover harten met onze Poffertjes Machine! Maak 25 schattige, hartvormige poffertjes gelijktijdig. Perfect voor feestelijke gelegenheden of gewoon om jouw geliefden te verwennen. Liefde gaat immers door de maag!


 

Met ons bubbelwafelijzer maak de lekkerste, luchtigste bubbelwafels in een handomdraai. Ideaal voor een verrassend dessert of een unieke traktatie. Zo lekker en leuk!

Huurprijzen:

  • Dubbel wafelijzer: €60,- 
  • Lolly wafelijzer: € 50,-
  • Harten poffertjes: € 40,-  
  • Bubbel wafelijzer: € 40,- 

Schoonmaak 

We begrijpen dat je optimaal wilt genieten van je feest of evenement. Daarom bieden we een zorgeloze schoonmaakservice aan voor slechts €30. 
Hiermee garanderen we dat elk wafelijzer schoon en gereed is voor gebruik - zowel voor jou als de volgende gelukkige huurder. Want een schone machine maakt de lekkernijen nog smakelijker!

Leveringen

Indien wij moeten leveren moet je rekening houden met volgende meerprijs:
Opzetten en opruimen: €40,-
km vergoeding: €0,40 per gereden kilometer

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING