Bubble Tea - Bubbelthee


"Bubble tea" of "bubbelthee" is een populaire drank die oorspronkelijk afkomstig is uit Taiwan. Het is een verfrissend drankje dat gemaakt wordt met thee, fruitsiroop en tapioca-balletjes (Boba's). Maar wat bubble tea zo bijzonder maakt, is de keuze aan siropen en Boba's die je aan je drankje kunt toevoegen. Hiermee kun je eindeloos variëren en je eigen unieke smaak creëren.

Wat heb je nodig?

Gekoelde thee, extra smaakje en tapioca-balletjes (boba's)

Ons assortiment

De theeKeuze uit groene of zwarte thee ... elke fles bevat 500ml geconcentreerde thee.

Siropen

Er zijn tal van siropen om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke smaak. Hieronder volgen een aantal populaire smaken die je kunt gebruiken om je eigen unieke bubble tea-smaak te creëren:

  • Mango: met mango-siroop kun je een zoete en fruitige smaak toevoegen aan je bubble tea. Het is perfect voor de zomermaanden wanneer je op zoek bent naar iets verfrissends.
  • Groene appel: groene appel-siroop geeft je bubble tea een frisse, zure smaak, voor wie graag een drankje heeft dat niet te zoet is.
  • Aardbei: aardbei-siroop is een populaire keuze voor wie van zoete smaken houdt. Het geeft je bubble tea een volle, fruitige smaak in combinatie met diverse soorten tapioca-balletjes.
  • Sinaasappel: sinaasappel-siroop heeft een zoete en zure smaak die heel goed samengaat met de frisse smaak van thee. 
  • Citroen: Een bubble tea-smaak met citroen is uiterst verfrissend. Perfect om je dorst te lessen. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer siropen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar iets zoets, fruitigs of verfrissends, er is altijd wel een siroop die bij je past. Dus ga aan de slag en creëer je eigen unieke bubble tea-smaak! 

Bublle-tea-vegan-siropen - kopie (5).pngBublle-tea-vegan-siropen - kopie (3).pngBublle-tea-vegan-siropen - kopie (2).png

Boba's - Tapioca-balletjes

Onze boba’s hebben een fruitige twist en vormen een heerlijke toevoeging aan bubble tea. Ze zijn doordrenkt met een heerlijk fruitige smaak, zoals framboos, bosbes, kers en limoen. Hierdoor voegen ze niet alleen textuur toe aan de bubble tea, maar geven ze ook extra smaak.

De boba’s zijn er in verschillende kleuren, afhankelijk van de gebruikte fruitsoort. Zo zijn bijvoorbeeld aardbeiboba's meestal rood of roze van kleur, terwijl mangoboba's oranje of geel kunnen zijn. De fruitboba's worden vaak bereid met een siroop van het overeenkomstige fruit, die een intense en natuurlijke smaak aan de boba's geeft.

Fruitboba's zijn vooral populair bij mensen die van zoet en fruitig houden en kunnen worden toegevoegd aan vrijwel elke soort thee. Ze vormen een leuke en smakelijke verrassing in je drankje.

Bubble-tea-vegan-boba's-tapioca balletjes (4).pngBubble-tea-vegan-boba's-tapioca balletjes (3).pngBubble-tea-vegan-boba's-tapioca balletjes (2).pngBubble-tea-vegan-boba's-tapioca balletjes (1).png

Probeer ze uit om je bubble tea-ervaring naar een hoger niveau te tillen en te genieten van de heerlijke, fruitige smaken die ze te bieden hebben.

Saladette en Slushmachine

Om je thee en tapioca-balletjes (boba's) lekker koud te houden, hebben we ook een saladette (voor de boba's) en slushmachine voor je thee.

Saladette-koelvitrine (1).pngSaladette-koelvitrine (2).pngSlushmachine-FFD-24-36-PRO-1.pngslushmachine-PRO-serie.jpg

Voor meer info en mogelijkheden, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING