Ontdek onze meesterlijke Airbrush Tattoos!


Ben je het beu om traditionele tijdelijke tattoos te dragen die binnen een dag vervagen? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke animatie, onze airbrush tattoos zijn de perfecte keuze!

Met meer dan 12 jaar ervaring in airbrush tattoos zijn onze full-color tattoos levendig, kleurrijk en blijven wel 3 tot 7 dagen zitten.

Of je nu kiest uit onze uitgebreide selectie van ontwerpen of je een maatwerk sjabloon wilt, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf in de kijker te zetten.

Niet alleen kunnen je klanten genieten van hun tattoo gedurende enkele dagen, maar onze airbrush tattoos bieden ook een fantastische reclamekans voor jouw evenement. Personaliseer je tattoo met het logo of bericht van je merk en kijk toe hoe jouw deelnemers hun tattoos showen lang nadat het evenement is afgelopen.

Maak kennis met onze Airbrush Tattoos, de perfecte keuze voor elke gelegenheid en een echte highlight voor jouw evenement!

20180913_184919521_iOS.jpgAirbrush-tattoos-Gentse-feesten-2019 (21).jpgAirbrush-tattoos-Gentse-feesten-2019 (7).jpgAirbrush-tattoos-Gentse-feesten-2019 (19).jpgAirbrush-tattoos-Gentse-feesten-2019 (17).jpgairbrush-tattoos-festival-1.jpgAirbrush-tattoos-3.jpg

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING