Verhaaltjesboom


Ben jij al bekend met de exclusieve verhaaltjesboom die in Shopping Waasland te Sint-Niklaas  te bezichtigen was? Deze unieke boom kan niet alleen verhaaltjes vertellen, maar ook muziek afspelen en alles afspelen wat mp3 is.

Maar dat is nog niet alles! De takken van de verhaaltjesboom bewegen, alsook zijn ogen en mond. De boom staat in een volledige decoratie van sprookjesthema, met planten, paddenstoeltjes en fonteintjes waardoor het lijkt alsof je jezelf in een betoverend bos bevindt.

Deze magische ervaring kun je momenteel beleven in het Maritiem Station in Brussel en dit tot en met paasmaandag. Maar niet getreurd als je deze unieke ervaring mist, de verhaaltjesboom komt binnenkort naar Lanaken en deze zomer ook naar Turnhout!

Het is geschikt voor alle leeftijden en een fantastische manier om jezelf onder te dompelen in de wereld van sprookjes en verhalen.

Wacht niet langer en ga op ontdekking op één van de locaties (meer info op aanvraag per mail). Het is een ervaring die je niet wilt missen!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING