1 Slush machine en toch 10 verschillende gezonde smaken?


Ben jij op zoek naar een heerlijke en gezonde, koele versnapering, maar wil je niet vastzitten aan één smaak? Dan zijn onze slush machine en onze 10 verschillende siroop smaken de oplossing voor jouw feest!

Onze slush producten zijn niet zomaar producten, ze zijn de perfecte combinatie van gezond én lekker. Ons neutrale slush product is gluten vrij, lactose vrij en vegan. Hierdoor is het geschikt voor iedereen, ongeacht je allergieën of dieetwensen.

Maar dat is niet alles. Onze siroop smaken zijn ook gluten-,  lactose vrij en vegan, maar daarenboven ook nog eens vrij van AZO, zonder OMG en gemaakt op basis van vers fruit. Zo kun je zonder schuldgevoel genieten van jouw favoriete smaak!



Onze 10 verschillende siroop smaken bieden voor ieder wat wils. Hou je van zoete smaken? Dan is onze aardbei of kersen siroop perfect voor jou. Of ben jij meer een fan van klassieke smaken? Dan is onze framboos of citroen siroop de ideale keuze. En voor de avontuurlijke smaakpapillen onder ons hebben we zelfs bosbes of perzik siroop!



Bovendien is onze slush machine ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Vraag ons naar de huurmogelijkheden en je bent binnen no-time de held van het feest met jouw zelfgemaakte slushcombinaties.

Dus waar wacht je nog op? Probeer onze slush machine met 10 verschillende smaken en ontdek jouw nieuwe favoriete slush!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING