Event Update: Succesvolle dag vol magische animatie bij Jumbo Bilzen met Foxy Fun!


Datum: Zaterdag 22 juli

We zijn verheugd om te kunnen delen dat het evenement op zaterdag 22 juli bij Jumbo Bilzen, getiteld "Ontdek de magie van een hele dag animatie bij Jumbo Bilzen met Foxy Fun!", een groot succes was. Het was een dag vol plezier, entertainment en onvergetelijke momenten voor alle aanwezigen.

Gedurende de hele dag waren er verschillende animatieactiviteiten gepland, allemaal gericht op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Van interactieve spelletjes en attracties tot magische airbrush tattoos en ballonnenclown clowns en een bubble tea stand ... Er was voor elk wat wils.

Dit succesvolle evenement werd mogelijk gemaakt dankzij de inzet en toewijding van Jumbo Bilzen en de organisatoren. We willen hen hartelijk bedanken voor het creëren van een dag vol magie en plezier voor de hele gemeenschap. Het was duidelijk dat er veel tijd en moeite is gestoken in de planning en uitvoering, wat heeft bijgedragen aan het succes van het evenement.

Als je er niet bij kon zijn, heb je zeker iets gemist! Maar maak je geen zorgen, blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en activiteiten bij Jumbo Bilzen. Er komen nog meer kansen om de magische en betoverende sfeer zelf te ervaren.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was bij dit geweldige evenement. We kijken uit naar de volgende keer dat we samen kunnen genieten van een dag vol animatie en plezier!

Hieronder enkele foto's

Jumbo-Bilzen (33).jpgJumbo-Bilzen (32).jpgJumbo-Bilzen (29).jpgJumbo-Bilzen (27).jpgJumbo-Bilzen (22).jpgJumbo-Bilzen (20).jpgJumbo-Bilzen (17).jpgJumbo-Bilzen (12).jpg

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING