Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met de attracties van Foxy Fun


Ben je op zoek naar een manier om jouw evenement onvergetelijk te maken? Dan ben je bij Foxy Fun aan het juiste adres! Met ons uitgebreide assortiment aan attracties en spelen zorgen wij ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Of je nu een verjaardagsfeestje, communiefeest, tuinfeest, opendeurdag, schoolfeest of ander evenement organiseert, bij Foxy Fun hebben we attracties en spelen voor elk type evenement. Onze springkastelen, attracties, sportieve spelen, airbrush tattoos en fun food zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is.

Onze attracties zijn niet alleen leuk, maar ook veilig. Veiligheid staat bij Foxy Fun voorop en we zorgen ervoor dat al onze activiteiten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We bieden duidelijke veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van onze springkastelen en zorgen ervoor dat alle gehuurde materialen veilig worden geleverd en geïnstalleerd.

Met 15 jaar ervaring in de branche kan je vertrouwen op Foxy Fun om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Ons assortiment attracties en spelen is geschikt voor alle leeftijden en we hebben voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een springkasteel voor de kleintjes of een sportief spel voor de tieners, wij hebben het allemaal.

Foxy Fun is gevestigd in Limburg en we zijn trots om onze klanten in de regio te bedienen. Onze attracties en spelen zijn perfect voor evenementen in Limburg en we hebben klanten in alle delen van de regio.

Wil je meer weten over onze attracties en spelen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via info@foxyfun.be of +32(0)12 21 02 02. Ons team staat klaar om je te helpen en jouw evenement onvergetelijk te maken!

Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met de attracties van Foxy Fun

Bij Foxy Fun maken we van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze attracties en spelen. Of je nu een verjaardagsfeestje, communiefeest, tuinfeest of ander evenement organiseert, bij Foxy Fun hebben we attracties en spelen voor elk type evenement. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

Veiligheid voorop bij Foxy Fun

Bij Foxy Fun staat veiligheid voorop en we zorgen ervoor dat al onze attracties en spelen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We bieden duidelijke veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van onze springkastelen en zorgen ervoor dat alle gehuurde materialen veilig worden geleverd en geïnstalleerd.

Attracties en spelen voor alle leeftijden

Met ons uitgebreide assortiment aan attracties en spelen hebben we voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een springkasteel voor de kleintjes of een sportief spel voor de tieners, wij hebben het allemaal.

Klantenservice bij Foxy Fun

Ons team staat klaar om je te helpen en jouw evenement onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op via info@foxyfun.be of +32(0)12 21 02 02 en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met de attracties van Foxy Fun. Wij zijn gevestigd in Limburg en hebben klanten in alle delen van de regio. Bij Foxy Fun maken we van jouw evenement een belevenis die je nooit meer zal vergeten!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING