Zaterdag 22 juli: Ontdek de magie van een hele dag animatie bij Jumbo Bilzen met Foxy Fun!


Op zaterdag 22 juli van 10u00 tot 18u00 is Foxy Fun aanwezig bij Jumbo in Bilzen voor een speciaal evenement! Kom langs en geniet van gratis attracties, airbrush tattoos en een exclusieve Bubble Tea!

Maar dat is nog niet alles!

Er is bij Jumbo Bilzen nog veel maar te doen zoals:

  1. Max Verstappen PIT STOP challenge (12.00-16.00)
  2. Max Verstappen indoor racing simulators (12.00-16.00)
  3. Ballonnenartiest (12.00-16.00)
  4. Kindergrime (12.00-16.00)
  5. Diverse proeverijen in de winkel.
  6. De snelste tijd bij de pit stop challenge & rondetijd wint een cadeaubon twv €50

Reserveer alvast de datum in je agenda!

Gratis attracties en airbrush tattoos

Tijdens dit evenement heeft Foxy Fun een verscheidenheid aan gratis attracties beschikbaar. Kinderen kunnen zich vermaken op de springkastelen en attracties. Er is ook een speciale hoek waar ze een airbrush tattoo kunnen laten zetten, waarmee ze hun feestelijke look compleet kunnen maken.Exclusieve Bubble Tea!

Als extra staat Foxy Fun tijdens dit evenement er met een Bubble Tea stand. Bubble Tea is een heerlijk verfrissende drank met tapiocaballetjes die je een unieke smaakbeleving geven. Mis deze kans niet om van deze trendy en smakelijke drank te genieten. Onze bubble tea, siropen en boba's zijn Vegan, Glutenvrij,  OMG vrij en vrij van Azo kleurstoffen! De siropen en boba's zijn op basis van vers fruit!Kom langs en beleef plezier bij Jumbo Bilzen!

Zorg ervoor dat je op zaterdag 22 juli naar Jumbo in Bilzen komt tussen 10u00 en 18u00 om te profiteren van alle  geweldige aanbiedingen. Met onze uitgebreide selectie aan attracties en entertainment, zijn we blij om mee te werken aan dit feestelijke evenement.

Mis deze kans niet om gratis attracties, airbrush tattoos en een speciale Bubble Tea aan een schappelijke  prijs van 4,50 euro voor maar liefst een halve liter te ervaren. Breng je vrienden en familie mee en geniet van een geweldige dag vol plezier en vermaak!

Waar vind je Foxy Fun tijdens dit event?

Wij staan met onze attractie, airbrush tattoos en bubble tea stand op de parking van Jumbo Bilzen.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING