Einde seizoen verhuur springkastelen en attracties, de feestdagen staan voor de deur!


Het einde van het seizoen nadert snel, wat betekent dat het tijd is voor een sprankelend en vrolijk feest met Foxy Fun. Maar voordat we die weg inslaan, pakken we even het moment om een terugblik te geven op de geweldige tijd met de verhuur van onze springkastelen en attracties.

Geweldige seizoen met Foxy Fun

Einde seizoen verhuur springkastelen en attracties, de feestdagen staan voor de deur. Het was een fantastisch seizoen met volop plezier en gelach dankzij onze attracties en springkastelen. We zagen kinderen en volwassenen genieten van onze springkussens, attracties en sportieve spelen. Onze airbrush tattoos waren een enorme hit op allerlei evenementen.

20230722_154250672_iOS.jpgAirbrushtattoos-foxyfun (2).jpgspringkasteel-foxyfun (1).jpgKRCGenk- Foxyfun.jpgattractie-hindernissenbaan-foxyfun.jpgAirbrushtatoos-foxyfun.jpgSpringkastelen-attracties-foxyfun.jpgJumbo-Bilzen (17).jpg

Graag bedanken we ook al onze klanten, de evenementenbureaus  voor het vertrouwen in ons bedrijf en de leuke opdrachten!

Bereid je voor op de feestdagen met Foxy Fun

Het einde van het seizoen voor de verhuur van springkastelen en attracties is misschien hier (openlucht), maar het feest is zeker nog niet voorbij. De feestdagen staan voor de deur en wij staan klaar om ze nog mooier en onvergetelijker te maken met Foxy Fun.

Wil je meer weten over onze diensten of heb je een vraag? Contacteer ons voor meer informatie. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met je feestplanning.

Wat dacht je van een gezellige kerstsfeer in huis met onze Kersdecoratie? Of breng Sinterklaas tot leven met onze prachtige sinterklaasdecors. Wij richten ons op het leveren van topkwaliteit en service zodat je feest een succes wordt.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING