Foxy Fun's Lichtgevende Fotolijst: Een schitterend accent voor elk evenement!


Foxy Fun's Stralende Fotolijst: Een Schitterend Accent voor Elk Evenement!

Bij Foxy Fun zijn we trots om onze verlichte fotolijst te presenteren, een echte blikvanger bij elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een speciale gelegenheid, onze fotolijst voegt een sprankelend element toe dat mooie herinneringen creëert.

De fotolijst is 2m35 hoog en 1m75 breed, waardoor er veel ruimte is voor groepsfoto's of soloportretten. Maar wat het echt onderscheidt, zijn de 708 LED-lampjes, waaronder 142 flashleds, die een verbluffende visuele impact creëren.

Niet alleen dat! Onze lichte fotolijst is ook beschikbaar met charmante decoratieve elementen - kies tussen een elegante strik of romantische harten, afhankelijk van de sfeer van uw evenement.Wat is een betere manier om uw evenement te vereeuwigen dan met sprankelende foto's? Laat uw gasten poseren voor het verlichte frame, vastleggen en prachtige momenten delen.

Neem contact op met Foxy Fun via info@foxyfun.be om onze lichtgevende fotolijst te reserveren. Bereid je voor op de schittering van de lichtgevende fotolijst van Foxy Fun op je volgende evenement!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING