Ons nieuw assortiment van springkastelen en attracties!


Het is weer die tijd van het jaar! Wij zijn euforisch om te delen dat ons nieuw exclusief assortiment van springkastelen en attracties klaar staat om de show te stelen op jullie volgende feest of evenement.

Voel de vlinders in je buik terwijl je een kijkje neemt naar onze nieuwste aanwinsten. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zal zijn van onze creatieve en unieke ontwerpen.

Aftrap van het Nieuwe Seizoen 💥

Vanaf maandag 22 januari kun je al onze nieuwe en spannende springkastelen vinden in hun respectievelijke categorieën. Wij kunnen alvast niet wachten om jullie reacties te horen!

Zoals altijd, streven we ernaar om een lach op jullie gezicht te toveren. Daarom hebben we nog nooit eerder vertoonde springkastelen en attracties toegevoegd aan ons gevarieerd assortiment.

Dus, wat kun je verwachten van ons nieuw assortiment van springkastelen en attracties?

Onze nieuwe selectie springkastelen en attracties is zorgvuldig geselecteerd met het oog op het bieden van de ultieme ervaring voor jouw feestjes, evenementen, opendeurdagen, en nog veel meer! Of je nu een kinderfeestje organiseert, een tuinfeest, schoolfeest of een grootschalig evenement, onze springkastelen en attracties zullen ongetwijfeld de ultieme beleving toevoegen aan jouw evenement. We durven te wedden dat dit het hoogtepunt van jullie feest zal worden!

Wij beloven spannende ontwerpen, levendige kleuren en urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Mis deze kans niet om je evenement naar een hoger niveau te tillen met onze nieuwste attracties!

Bij Foxy Fun gaan we verder dan alleen het bieden van geweldige springkastelen en attracties. Met 15 jaar ervaring in de branche, zorgen we ook voor een uitstekende service, inclusief de levering en installatie van de gehuurde materialen. Kortom, we zijn je one-stop-shop voor al je feestbehoeften.

Wil je meer weten? 🤔

Ben je net zo opgewonden als wij over ons nieuw assortiment van springkastelen en attracties? Wil je meer details? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@foxyfun.be of ons bellen op +32(0)12 21 02 02.

We hopen dat onze nieuwe collectie die vonk van verwondering en opwinding in jullie aanwakkert. Laten we het nieuwe seizoen starten met een grote knal!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING