Beleef magische momenten met Foxy Fun!


Bent u klaar om een spetterend evenement te plannen dat een glimlach op ieders gezicht garandeert? Ontdek dan de betoverende mogelijkheden in de Foxy Fun-catalogus!

Wat biedt Foxy Fun?

Foxy Fun biedt een breed scala aan springkastelen, attracties, animaties en decoraties. Vindt u het moeilijk om de perfecte attractie voor uw evenement te kiezen? Duik in onze catalogus waar veiligheid, plezier en professionaliteit hand in hand gaan.

Opblaasbare Kastelen & AttractiesVan klassieke springkastelen tot gedurfde attracties, de Foxy Fun catalogus heeft alles om kinderen en volwassenen te plezieren. Op zoek naar iets unieks? Wat dacht je van een interactief spel of een sportieve uitdaging?

Creatief met Airbrush-tatoeages & DecoratiesHeb je ooit gedacht aan airbrush tatoeages als entertainment? Ze zijn de hit van elk feest! We bieden ook een reeks betoverende decoraties die elke ruimte veranderen in een feestelijke arena.

Volledig Ondersteunde Evenementen

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw verjaardagsfeest, uw communie of uw schoolfeest? Foxy Fun neemt alle planning voor zijn rekening, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Foxy Fun bestelwagen service

Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van de juiste attracties. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies wat uw feest nodig heeft. Veiligheid, kwaliteit en een onvergetelijke ervaring zijn wat u van ons kunt verwachten.

Veiligheid eerst

Voor elke gehuurde attractie geven we duidelijke veiligheidsinstructies. Zo garanderen we niet alleen plezier, maar ook een veilige omgeving voor alle feestgangers.

Uitstekende service

De levering, installatie en demontage worden verzorgd door onze bekwame medewerkers. We bieden ook de optie om tweedehands te kopen, zodat je een beetje van de Foxy Fun magie thuis kunt houden.

Conclusie

De Foxy Fun-catalogus is uw startpunt voor een onvergetelijk evenement. Blader door de mogelijkheden, kies wat bij u past en bereid u voor op een ervaring die u niet snel zult vergeten. Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@foxyfun.be of bel ons op +32 (0)12 21 02 02. Bij Foxy Fun maken we van uw feest een fantastische herinnering!

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING