Beleef de lente met Foxy Fun: Jouw partner voor een ongelooflijk feest!


De lente hangt in de lucht en het zonnetje nodigt ons allemaal uit om naar buiten te trekken. Wat is een betere manier om dit seizoen te vieren dan met een onvergetelijk feest? Foxy Fun staat paraat om van jouw lente-evenement een klapper van formaat te maken.

Laat de lente binnen met een springkasteel van Foxy Fun

Zeg eens eerlijk, wie wordt er nu niet blij van een springkasteel? Het is het ultieme symbool van een feest waar jong en oud hun hartje kunnen ophalen. Bij Foxy Fun vinden we het belangrijk dat elk evenement een persoonlijke touch heeft. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment springkastelen aan die perfect aansluiten bij jouw lente-thema.

Airbrush tattoos: Geef je gasten een blijvende herinnering met een tijdelijke tattoo.

Airbrush tattoos: Geef je gasten een blijvende herinnering met een tijdelijke tattoo.

Fun Foods: een verrassende draai aan je lente festijn!

Tijd voor een pauze? Trakteer je gasten op onze fun foods! Een verfrissende slush of een ambachtelijke wafel, het kan allemaal. Zeg nu zelf, frozen yoghurt op een lentedag, dat smaakt toch als muziek in de oren?

Sportieve Spelen: Een actieve lente met Foxy Fun

Ben je bang dat de gasten al dat lekkers niet gaan kunnen verbranden? Geen nood! Foxy Fun heeft een arsenaal aan sportieve spelen die jouw gasten in beweging zullen krijgen. Van voetbaldoelen tot reuze vier-op-een-rij, wij hebben alles in huis om de sportievelingen onder ons te plezieren.

Maak van jouw lente event een belevenis

Met Foxy Fun haal je niet zomaar een verhuurbedrijf in huis, je kiest voor een ervaring. Wij zijn niet enkel een leverancier, maar een partner die meedenkt om van jouw feest een top belevenis te maken.

Service: onze prioriteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan de lijst. Die krijg je er bij ons standaard bij: van levering tot installatie, Foxy Fun ontzorgt je volledig.

Waarom Foxy Fun kiezen voor jouw lente event?

Foxy Fun biedt niet alleen een breed assortiment en uitstekende service, we hebben ook 15 jaar ervaring in het vak. Of het nu om een kinderfeestje, een opendeurdag of een grootschalig evenement gaat — we maken er een feest van dat nog lang nagalmt.

Ben je al klaar om de lente in te springen met Foxy Fun?

Neem gerust contact met ons op via info@foxyfun.be of bel naar +32(0)12 21 02 02. We staan te popelen om van jouw feest een knallend succes te maken!

Foxy Fun brengt plezier en lentegevoel samen. Met onze sprankelende springkastelen, sportieve spelen en tongstrelende fun foods zijn we dé partner voor een lentefeest dat niemand zal vergeten. Wacht niet langer, de lente is er, en Foxy Fun is jouw sleutel tot een succesvol feest!

Laten we een feest van deze lente maken! Met een springkasteel van Foxy Fun is je feest pas echt compleet. Heb je speciale wensen of vragen? Onze experts staan voor je klaar. Laat de lente maar beginnen!

Verhuur | Foxy Fun

Verhuur van springkastelen daar is foxy fun in gespecialiseerd!

Maak tijdig je keuze uit ons assortiment

 

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING