Unieke feestjes voor de kleintjes bij Foxy Fun


Op zoek naar een uniek en onvergetelijk feestje voor de kleintjes? Dan ben je bij Foxy Fun aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om het organiseren van feestelijke activiteiten voor kinderen.

Ons assortiment aan springkastelen, attracties, interactieve en sportieve spelen, airbrush tattoos, blikvangers, animatie en fun food biedt voor elk type feestje iets passends. Of je nu op zoek bent naar een themafeestje, een sportief feestje of iets anders, wij hebben het allemaal.

En het beste van alles? Al onze feestjes zijn 100% uniek en worden op maat samengesteld. Zo kunnen we precies de wensen en behoeften van jou en jouw kinderen vervullen. Een unieke ervaring gegarandeerd!

Onze feestjes zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van peuters tot tieners. Onze ervaren en professionele medewerkers staan garant voor een veilige en leuke omgeving waarin de kinderen zich optimaal kunnen vermaken.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw kinderfeestje kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@foxyfun.be of bel naar +32 (0)12 21 02 02. We helpen je graag verder!

Unieke themafeestjes

Bij Foxy Fun bieden wij diverse themafeestjes aan, zoals een prinsessenfeestje, piratenfeestje, superheldenfeestje, circusfeestje en nog veel meer. Elk feestje wordt aangekleed in het gekozen thema en er zijn diverse activiteiten passend bij het thema. Zo zal een prinsessenfeestje bijvoorbeeld bestaan uit het verkleden als prinses, het maken van eigen prinsessensieraden en het houden van een prinsessendans.

Sportieve feestjes

Is jouw kind een echte sportieveling? Dan bieden wij diverse sportieve feestjes aan, zoals een voetbalfeestje, basketbalfeestje, hindernisbaanfeestje en nog veel meer. Bij deze feestjes staat sportiviteit en beweging centraal, waarbij de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Fun food feestjes

Bij Foxy Fun vinden we het belangrijk dat er tijdens een feestje ook lekker gesnoept kan worden. Daarom bieden wij diverse fun food opties aan, zoals popcorn, suikerspinnen, poffertjes en nog veel meer. Zo kunnen de kinderen naast het spelen ook genieten van wat lekkers.

Kortom, bij Foxy Fun kun je terecht voor de meest unieke feestjes voor de kleintjes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om jouw feestje op maat samen te stellen. Unieke feestjes voor de kleintjes bij Foxy Fun, dat wil je niet missen! 

Fun Food | Foxy Fun

Geen feestje is compleet zonder lekker eten! Bekijk hier ons aanbod van fun food: wafels, suikerspinnen, pannenkoeken, slush drankjes, een chocoladefontein en popcorn.

Maak een heerlijk feest met onze Fun Food

 

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING