Springkastelenverhuur, attractieverhuur en meer bij Foxy Fun!


Of je nu een kinderfeestje, bedrijfsfeest, tuinfeest of ander evenement organiseert, bij Foxy Fun ben je aan het juiste adres voor springkastelenverhuur, attractieverhuur en meer. Met ons uitgebreide assortiment van springkastelen, attracties, sportieve spelen, airbrush tattoos en fun food zorgen wij ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Springkastelenverhuur

Bij Foxy Fun hebben we een ruime keuze aan springkastelen in verschillende maten en thema's. Van een klassiek springkasteel tot een hindernissenbaan, bij ons vind je het allemaal. Onze springkastelen zijn veilig en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wil je zeker zijn dat het springkasteel voldoende plaats heeft op jouw locatie? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Attractieverhuur en meer

Naast springkastelenverhuur bieden we ook een ruim aanbod aan attracties, zoals een rodeostier, bungee run, wipe-out baan en nog veel meer. Maar ook voor interactieve spelen, sportieve spelen en animatie ben je bij Foxy Fun aan het juiste adres. Zo maken we van jouw feest een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

Airbrush Tattoos

Op zoek naar een manier om jouw volgende evenement of kinderfeestje echt onvergetelijk te maken? Foxy Fun tilt entertainment naar een hoger niveau met onze schitterende airbrush tattoos! Perfect voor zowel jong als oud, onze tijdelijke tattoos voegen een vleugje magie en plezier toe aan elke gelegenheid.

Onze professionele artiesten gebruiken veilige, huidvriendelijke inkt om verbluffende ontwerpen te creƫren die iedereen zullen verbazen. Of je nu houdt van kleurrijke vlinders, stoere draken of iets geheel unieks, wij hebben voor ieder wat wils. En het beste? Ze zijn waterbestendig, maar ook makkelijk te verwijderen, waardoor jouw gasten nog dagenlang kunnen genieten van hun feestelijke tattoos.

Foxy Fun biedt een breed scala aan ontwerpen aan, perfect voor themafeesten, bedrijfsevenementen, verjaardagen, communies en meer. Laat je gasten stralen en geef ze een prachtige herinnering die ze niet snel zullen vergeten met onze airbrush tattoos.

Kies voor Foxy Fun voor een sprankelende toevoeging aan jouw feest of evenement - waar fantasie en plezier hand in hand gaan!

Fun food en decoraties

Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Bij Foxy Fun kan je terecht voor de huur van popcornmachines, suikerspinmachines, hotdogmachines en meer. Zo verras je jouw gasten met lekkere snacks en hapjes. Daarnaast bieden we ook tal van decoraties aan om jouw feest helemaal af te maken. Zo zorgen we voor een feestelijke omgeving met ballonnen, banners en andere decoraties.

Service

Bij Foxy Fun bieden we een uitstekende service aan, inclusief levering en installatie van de gehuurde materialen. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw feest.

Contact

Heb je vragen over onze diensten of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via info@foxyfun.be of bel ons op +32(0)12 21 02 02. Ons team van professionals staat klaar om jouw feest tot een succes te maken.

Bij Foxy Fun maken we van elk evenement een onvergetelijke belevenis. Kies voor springkastelenverhuur, attractieverhuur en meer bij Foxy Fun en maak van jouw feest een succes!

Verhuur | Foxy Fun

Verhuur van springkastelen daar is foxy fun in gespecialiseerd!

Reserveer tijdig je springkasteel of animatie

 

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Je kan ons contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt. Wij nemen dan binnen de 24 uur contact met je op.

15

JAAR ERVARING